Kaasuautojen huoltopalvelut sekä kaasukonversiot

Muunnamme bensiini- tai dieselkäyttöisiä ajoneuvoja nykyaikaiseksi Bi-fuel ja Dual fuel -ajoneuvoiksi sekä korjaamme ja huollamme kaikki kaasuautot.

Mikäli et löydä mieleistäsi valmista kaasuautoa tai et halua vaihtaa nykyistä autoasi uuteen on kaasumuunnos oikea ratkaisu. Meiltä esim citymaastureiden ja muiden erikoisempien ajoneuvojen muutokset.

Ajat kaasulla melkein puolet halvemmalla ja hiilidioksidipäästöt pienenevät neljänneksen, biokaasulla laskennallisesti jopa nollaan!

Muutoksen jälkeen voit käyttää maakaasua tai biokaasua autossasi ja nykyinen polttoainejärjestelmäsi säilyy ennallaan.

Kaasuautojen huollot ja kaasukorversiot

Tiesitkö?

Biokaasu on täysin uusiutuva polttoaine, jonka liikennekäytöllä voidaan vähentää jopa 90 % polttoaineen elinkaaren aikana syntyviä kasvihuonekaasupäästöjä!

Kaasukonversioiden hinnat

4-sylinterinen monipisteruisku

Yksi sähköllä ohjattu injektori sylinteriä kohden. Tämä ruiskutustekniikka tuli markkinoille jo 80-luvun lopulla ja on käytössä edelleen. Suurin osa muutettavista autoista on juuri näitä.

Hinnat alkaen

3500,-

(riippuen valittavista kaasusäiliöistä)

4-sylinterinen suoraruisku

Nämä ovat bensamoottoreiden uusinta tekniikkaa. Muutamme mahdollisuuksien mukaan tehtaan koetestaamaa listaa moottoreita. Tähän hintaluokkaan kuuluvat Vag konsernin TSI ja vastaavat moottorit seka muiden valmistajien uusimmat moottoimallit

Suorasuihkutusmoottorit kuluttavat aina bensaa noin 15-25% johtuen bensaruiskujen sijainnista palotilassa. (jäähdytys bensalla)

Hinnat alkaen

4000.-

(riippuen valittavista säiliöistä)

Muunnamme myös 6-8 sylinterisiä moottoreita, Diesel ajoneuvoja sekä vanhempia kaasutinmoottoreita, ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Pyydä tarjous ajoneuvosi muutostyöstä tai tule käymään Lahden toimipisteessämme!

Jätä tarjouspyyntö

Haluan vastauksen *