Miksi AD autokorjaamo?

Alkuperäiset varaosat

Alkuperäiset varaosat ovat osa liiketoimintaamme. EU-lainsäädäntö selkiytti käsiteviidakkoa: nyt ratkaisee se mitä on tuotepakkauksen sisällä, ei se mitä lukee pakkauksen päällä. Kun auton osa on valmistettu autovalmistajan määrittelemien laatukriteereiden mukaisesti, niin kyseessä on alkuperäinen varaosa.

Uudenkin auton takuu säilyy

Tiesitkö, että auton omistaja voi huollattaa uudenkin autonsa missä tahansa korjaamossa ilman, että auton takuulle ja sen voimassa pysymiselle aiheutuu mitään uhkaa tai riskiä – takuu siis säilyy aivan normaalisti. Luonnollisesti huolto- ja korjaustoimenpiteet tulee suorittaa asianmukaisesti ammattitaidolla ja alkuperäisiä varaosia käyttäen – AD-Autokorjaamot toimivat juuri näin.

24kk kansainvälinen takuu

AD-autokorjaamot haluavat antaa parhaan mahdollisen palvelun myös ulkomailla. Siksi AD kehitti kansainvälisen 24 kuukauden lisätakuun, joka kattaa kaikki AD-autokorjaamoissa käytettävät varaosat ja työsuoritteet. Takuu on voimassa ainoastaan ulkomailla, kaikissa niissä maissa, (*), joissa AD-autokorjaamoketju toimii. Luulemme, että parempaa takuuta ei löydy mistään!

(*) voimassa: A, B, CH, D, E, F, FIN, H, I, MRC, NL, P, PL, S, TR

Aina lähelläsi

AD-autokorjaamoita on jo yli 4 000 koko Euroopan alueella. Suomessakin AD-autokorjaamoketjulla on yli 150 toimipistettä. Vaikka lukumäärä nousee jatkuvasti, niin määrää tärkeämpi kriteeri on toiminnan ja toimipisteen laatu. Laatua kehitetään jatkuvasti muun muassa AD-ketjun sisäisen laatustandardin puitteissa. Liki 200 toimipistettä Suomessa (varaosamyymälät ja autokorjaamot) tarkoittaa sitä, että AD-autokorjaamo on aina lähelläsi.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Autojen teknologia ja elektroniikka kehittyy todella nopeasti. Siksi AD järjestää ja ylläpitää jatkuvaa teknistä koulutusta henkilöstölleen. Mekaanikot hallitsevat ajanmukaisten työvälineiden ja testilaitteiden käytön työssään. Viimeisten kolmen vuoden aikana jopa 150 AD-automekaanikkoa on suorittanut autosähkömekaanikon virallisen ammattitutkinnon.

Pinssejä huolloista ja korjauksista

Todellakin – kaikista AD-toimipisteistä, olipa kyseessä AD-autokorjaamo tai AD-varaosaliike, saat aina muhkean YkkösBonuksen huolloista, korjauksista, varaosista, lisävarusteista ja työkaluista – kaikista tuotteista ja palveluista mitä tarjoamme. Jos sinulla ei vielä ole kanta-asiakaskorttiamme – YkkösBonus-korttia – saat sen kätevästi meidän kauttamme.

Sovittujen aikataulujen pitäminen

Tavoitteemme on saada asiakkaan auto kerralla kuntoon – kun havaitsemme tilatun huolto- tai korjaustyön yhteydessä ajoneuvossa muita puutteita, otamme yhteyttä asiakkaaseen tiedustellaksemme voiko korjauksen suorittaa välittömästi – puolueettomien tutkimusten mukaan AD-autokorjaamoiden antamat aikataulu- ja kustannusarviot pitävät parhaiten paikkansa.

Nopea ja yksityiskohtainen palvelu

Lyhyet jonot, ei valohoitoa! Pyrimme aktiivisesti siihen, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme viimeistään kahden viikon kuluessa työtilauksesta. Useimmiten onnistumme siinä jopa nopeammin! AD-autokorjaamoissa on laajasti käytössä WorkshopData –huolto-ohjelmisto, jonka avulla saamme tarkat tiedot eri automallien määräaikaishuoltojen sisällöstä, tiedot ovat peräisin autojen valmistajilta – ja mikä tärkeintä: me myös suoritamme määritellyt huoltotoimenpiteet.

Aina kilpailukykyiset hinnat

AD hankkii käyttämänsä varaosat parhaiden toimittajien valikoimista, samat tehtaat toimittavat auton osia niin autonvalmistajille kuin lopulta AD-ketjullekin. Massiivisista ketjuostoista saatavat hyödyt annetaan kuluttajille – siksi AD on hinnaltaan erittäin kilpailukykyinen.

Vakuutettu autokorjaamo

Laatu on AD-autokorjaamoketjun kulmakivi. Voidaksemme valvoa palvelumme laatua olemme kehittäneet kaikkia AD-autokorjaamoita koskevan laatustandardin. Jokainen AD-autokorjaamo, joka täyttää tiukat kriteerit, saa itselleen “Valtuutettu autokorjaamo – by AD International” laatumerkin.

 

 

Jätä tarjouspyyntö

Haluan vastauksen *